Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2009 16:33 - Брой 4-интервю
Автор: 7chasa Категория: Други   
Прочетен: 505 Коментари: 0 Гласове:
0



                         Един приятелски разговор с Георги Милушев-DJ Goshe


Георги Милушев или DJ Goshe е роден в Балчик през 1991-ва, но дълги години  живее в Гоце Делчев, докато не се мести в София.От малък харесва различни стилове музика, докато не чува трака Traffic на Тиесто и разбира, че именно електронната музика е единствената за него. Започва да се интересува от различни DJ и постепенно преминава към хаус музиката, но просто като слушател..докато не решава да пробва нещо свое..и прави първите си миксове, след това започва да записва сетове, като постепенно изгражда своя стил. През есента на 2008 DJ Goshe стана част от конкурса за най-добър DJ-любител на предаването „Хит Мистерия“ по радио Неврокоп. От ноември същата година води свое собствено радио предаване 2 пъти месечно.

 

1. Защо започна да се занимаваш с музика?

-Започнах, защото исках да пробвам какво е чувството да пресъздам нещата по мой начин.

 

2. Какво те вдъхновява?

-Бих казал, че съм доста емоционален човек и най-малките неща ме радват и ядосват. Моята най-голяма муза са приятелите ми и ситуациите, в които попадам.

 

3. Какво е усещането да създаваш музика?

-Не мога да го опиша. Не зная на какво да го оприлича, но определено е много приятно и вълнуващо, а когато си в някой клуб и имаш публика, е просто невероятно. Тези мигове остават в съзнанието ми завинаги.

 

4.Кое е най-трудното в работата на един DJ?

-Може би това да успееш винаги да пресъздадеш емоцията, която искаш да бъде усетена от слушателите.

 

5.Смяташ ли сериозно да се занимаваш с музика занапред?

-Всъщност не. Плановете ми за бъдещето са далеч от музиката, но не искам да я оставям. Не се отказвам от нещата, които харесвам.

 

6.Какъв е животът на един  DJ в столицата?

-Самият аз не се определям като  DJ, имам още много път да извървя. Животът ми е като на всеки човек на моята възраст – приятели, тренировки, учене и всякакви занимания. Също така преслушването на много музика – това го правя винаги и нямам точно определено време.

 

7.Разкажи ни най-интересния си спомен от нашия град.

-Стана в края на лятото на 2008г.. Аз и четирима мои приятели излязохме и цяла вечер се шегувахме за някакви анимации (и после момчетата не били деца ;) бел.ред.). Накрая стигнахме до извода, че всички сме гледали „Волтрон“. Седнахме пред Дома на културата и някакви момичета дойдоха да говорят с нас. Едно от тях започна да говори с друго момче за музика. Когато тя каза „Моят татко е метъл“ един виден хуморист й отвърна „А моят баща е Волтрон“. След това около 10 минути не можехме да спрем да се смеем.

 

8.Пожелай нещо на читателите на вестник „7 часа“.

-Най-важното е да са здрави, много щастливи и да гледат на нещата от веселата им страна.

Едно интервю на Любка Янева XIд

 

 



Тагове:   интервю,   брой,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 7chasa
Категория: Други
Прочетен: 44851
Постинги: 30
Коментари: 21
Гласове: 25
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930